Knusning af beton

Hos AML Entreprise på Fyn er vi specialister i betonknusning. Vi kan hjælpe med knusning af beton og varetage hele projektet fra nedrivning og betonknusning til kloakering og jordmodning.

Vi har en særdeles dygtig medarbejderstab, der besidder de nødvendige faglige kompetencer og mange års erfaring inden for betonknusning, der gør at vi kan løse enhver opgave inden for området. Det gør, at vores kunder er garanteret en meget høj kvalitet, når de vælger AML Entreprise. I tillæg hertil sælger vi desuden knust materiale til favorable priser.

Kontakt os på telefon 65 96 07 12 for at høre nærmere om knusning af beton.

 

Mobil betonknusning

AML Entreprise råder over mobile betonknusere, og det betyder, at du, ved nedbrydning eller knusning af beton eller andre deponerede materialer, kan rekvirere AML Entreprise til at knuse dit materiale i de fraktioner, som kan anvendes på din egen matrikel til vej eller lignende. Vi knuser typisk i følgende fraktioner:

  • Tegl 0-80 mm.
  • Beton: 0-32 mm.
  • Asfalt: 0-22 mm.

Salg af knust materiale

I forbindelse med nedbrydninger produceres løbende forskellige typer af knuste materialer i diverse fraktioner. Du kan altid kontakte os og høre, hvad der er på lager i øjeblikket. Du kan også aftale eventuel speciel produktion af ønsket fraktions størrelse. Vi har en professionel maskinpark, der sætter os i stand til at levere skræddersyede løsninger, som imødekommer dine behov og ønsker til mindste detalje.

Udover betonknusning tilbyder vi også planering- og graderservice.

Typer af knuste materialer

  • Beton
  • Tegl
  • Asfalt
  • Genbrugsstabil
  • m.m.

 

Stor erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor området, og vi har stor erfaring med knusning af beton.

Se nogle af vores tidligere projekter her.

Få et tilbud

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på levering af betonknusning eller andre knuste materialer? Så kontakt os på telefon 65 96 07 12.

AML Entreprise

Entreprenør AML Entreprise løser mange forskellige opgaver for kunder i ind- og udland. Vi kan blandt andet tilbyde nedbrydning, kloakarbejde, jord- og drænarbejde, skygning af væksthuse, vejafretning, betonknusning m.m. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og leverer altid opgaver til aftalt tid og pris.

Besøg vores samarbejdspartnere