Kloakmester

Som autoriseret kloakmester løser vi alle typer af opgaver inden for autoriseret kloakarbejde – fra anlæg til renovering. AML Entreprise er placeret i Odense, men vi har stor erfaring fra vore anlægsentrepriser i hele Danmark.

En autoriseret kloakmester er uddannet og dermed godkendt til at udføre opgaver som fx slamsugning, tømning af septiktank, etablering af drænanlæg, kloakrenovering, kloakspuling, nyanlæg af kloak, strømpeforing, rottesikring, tv-inspektion og lignende typer af kloakarbejde. Når du vælger en autoriseret kloakmester som os, kan du være sikker på, at opgaven bliver udført ordentligt og efter de gældende regler.

Kloakmester til jord- og kloakarbejde

Autoriseret kloakmester - DME kloakmestergarantiVi dækker som nævnt alle områder inden for kloakmesterbranchen – herunder:

  • Almindeligt kloakarbejde
  • Anlæg af ny kloak
  • Renovering af eksisterende kloak
  • Separering af spildevand
  • Omfangsdræn
  • Etc.

Udover kloakarbejde tilbyder vi blandt andet også drænsystemer og bundopbygning fra vores placering i Odense – læs mere her

Kvalitetssikring

Vi anvender det elektroniske system KS Ajour til kvalitetssikring af vores arbejde. Systemet samler alle informationer og gør det derfor muligt for bygherre at følge med i hele processen, idet opgavens status og eventuelle problemstillinger hele tiden registreres i systemet.

Hovedentreprise kunstgræsanlæg Ullerslev

Se, hvad vi lavede i Ullerslev.

Anlæg af kloak ved kunstgræsanlæg
Jordarbejde i forbindelse med kloakarbejde
Udgravning til kloakering

Tag os med på råd fra starten

I forbindelse med nye byggeprojekter skal der som regel også anlægges en ny kloak. Her er det ofte en god idé at koble en autoriseret kloakmester på projektet tidligt i processen, så vi allerede i planlægningsfasen kan give vores faglige rådgivning. Dette er som regel den bedste og billigste løsning, da vi har stor erfaring indenfor området, og derved ved vi, hvad der skal tages forbehold for og medtænkes i projektet. Vores erfaring og ekspertise indenfor kloakarbejde er din garanti for et professionelt udført stykke arbejde.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et tilbud på en specifik opgave? Giv os et kald på telefon 65 96 07 12 eller kontakt os via vores kontaktformular, som du finder her, så sørger vi for at give dig et godt og uforpligtende tilbud.

AML Entreprise

Entreprenør AML Entreprise løser mange forskellige opgaver for kunder i ind- og udland. Vi kan blandt andet tilbyde nedbrydning, kloakarbejde, jord- og drænarbejde, skygning af væksthuse, vejafretning, betonknusning m.m. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og leverer altid opgaver til aftalt tid og pris.

Besøg vores samarbejdspartnere