Planering og graderservice

Hos AML Entreprise tilbyder vi både planering og graderservice. Vi er en seriøs og kompetent samarbejdspartner, der har 25 års erfaring indenfor planerings- og graderopgaver. Vi har udviklet et både kompetent og serviceorienteret team af fagfolk, der har styr på en bred vifte af opgaver indenfor feltet.

Udover planering og graderservice tilbyder vi bl.a. også nedbrydning

Ordentlig planering og graderservice kræver moderne maskinpark

For at opretholde vort høje serviceniveau indenfor både planering og graderservice benytter vi os af det nyeste og mest moderne udstyr. Vores store kundekreds består af både private og af erhvervskunder, og vi fungerer også gerne som underleverandør på større projekter. AML Entreprise er din garanti for planering og graderservice, der lever op til de højeste standarder – dette gennem blandt andet brug af en moderne maskinpark.

Når du kontakter os for hjælp, sammensætter vi en arbejdsplan, der hjælper dig til at opnå en løsning, som tilpasser sig dine ønsker og behov. Vi står altid gerne til rådighed med både generel vejledning og med specifik og individuel rådgivning.

Vi udfører også anlæg af skrænter og skråninger – læs mere her

  • Ski-sonic: Til veje og stier efter kantsten eller opsat snor.
  • Totalstation: Med en totalstation kan der arbejdes direkte med tegninger fra CAD-model. Nøjagtig afretning kan også udføres, hvor der ikke er satellitmodtagelse. Det kan være under broer, i skove og ved høje bygninger. Det er kun nødvendigt med visuel kontakt fra prisme til totalstation. Med en totalstation kan der opnås maksimal nøjagtighed inden for millimeter. Processen udføres efter de højeste standarder.
Planering til fullsize kunstgræsbane i Dianalund

Tilfredse referencer

Vi planerer og afretter blandt andet for:
Erik Møberg – M.J. Eriksson – Barslund – TM Anlæg Fyn – G. Tscherning – TC Anlæg – Arkil – DK Plant – Swedponic Sverige – Gunnar Chistensens Planteskole – Alfred & Katrine A/S – Entreprenørfirmaet Ollerup – Karise Anlæg og Byg – Faaborg-Midtfyn Entreprenøren – Gartneriet PKM – Gartneriet Møllerhøj – Nordfyns Brolægning – NKI – Mads Boye

AML Entreprise

Entreprenør AML Entreprise løser mange forskellige opgaver for kunder i ind- og udland. Vi kan blandt andet tilbyde nedbrydning, kloakarbejde, jord- og drænarbejde, skygning af væksthuse, vejafretning, betonknusning m.m. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og leverer altid opgaver til aftalt tid og pris.

Besøg vores samarbejdspartnere