Vejafretning – Mere end bare ”på det jævne”

Hos AML Entreprise har vi mange års erfaring med afretning og udjævning af veje og stier.

Vores specialudstyr i kombination med de rette faglige kompetencer, sikrer dig det optimale resultat hver gang.

Før
Efter

Professionel opgaveløsning

Vi kan indgå på alle etaper i processen – fra første færd eller ved den sidste afretning. Vi kan modtage 3d-tegninger fra landmåler eller selv lave beregningerne. Du vælger selv om opgaven skal løses på timeløn eller efter kvadratmeterpris.

Moderne maskiner og dygtige medarbejdere

Vejen løsnes grundig op med en høvl, hvorefter den overkøres med planeringsblad. Vore maskiner kan styres nøjagtigt og vi arbejder med stor nøjagtighed. Dette betyder at vi kan lave et helt præcist fald eller pilehøjde, alt efter dine ønsker.

Har du en grus- eller markvej, som er fuld af huller eller ujævnheder? Ulemperne er mange, når vejen ikke er i orden, og det kan vi hjælpe dig med at ændre. Hvorfor risikere skader på bil, motorcykel, knallert, cykel eller sågar personskade, når det er både nemt og hurtigt at afhjælpe problemet ved hjælp af effektiv afretning?

 

Få et tilbud på vejafretning, kontakt AML Entreprise på telefon 65 96 07 12.

AML Entreprise

Entreprenør AML Entreprise løser mange forskellige opgaver for kunder i ind- og udland. Vi kan blandt andet tilbyde nedbrydning, kloakarbejde, jord- og drænarbejde, skygning af væksthuse, vejafretning, betonknusning m.m. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og leverer altid opgaver til aftalt tid og pris.

Besøg vores samarbejdspartnere