Kunstgræsservice og vedligehold

AML Entreprise er ”i familie” med Nordisk Kunstgræs og derfor har vi omfattende kompetencer indenfor pleje og vedligehold af kunstgræsbaner. Vi kan tilbyde en fast årlig servicepakke som indeholder en komplet servicetjek inkl. limninger, luftning, rensning og tilførsel af indfyld. Ligeledes kan du også bestille en engangsservice, hvis kunstgræsbanen ligger ned og trænger til en opfriskning. Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre ved din nuværende kunstgræs- og multibane – vi yder kunstgræs service i alle afskygninger.

Luftning og rensning af kunstgræsbane Søndersø

Kunstgræs og miljø

Ved luftning af en kunstgræsbane kommer indfyldet i banen til at fylde mere. Dermed opnås en mindre frekvens af genindfyld med nyt gummi. Til gavn for både miljø og pengepungen.

AML Entreprise har en samarbejdsaftale med Re-Matchi Herning som, ved demontage af udtjente kunstgræsbaner, er i stand til at skille elementerne i banen ad og genbruge hele det gamle system. Den mest miljørigtige måde at håndtere en gammel kunstgræsbane på.

Opskæring i 2 m. bredder
Oprulning af udtjent belægning til afhentning

AML Entreprise

Entreprenør AML Entreprise løser mange forskellige opgaver for kunder i ind- og udland. Vi kan blandt andet tilbyde nedbrydning, kloakarbejde, jord- og drænarbejde, skygning af væksthuse, vejafretning, betonknusning m.m. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og leverer altid opgaver til aftalt tid og pris.

Besøg vores samarbejdspartnere