Drivhusservice

Når det handler om at levere professionel og kompetent drivhusservice, så er vi meget stolte af det udvalg, vi kan tilbyde vore kunder. Vi har gennem en lang årrække oparbejdet stor erfaring inden for området, så vi i dag kan levere et omfattende “program”, omfattende både vask, desinficering, renovering og reparation af driv- og væksthuse i alle størrelser.

Ring til os på telefon 65 96 07 12 og få en uforpligtende samtale om vores drivhusservice.

Drivhusserviceopgaver

  • Skygning af væksthuse
  • Skygning af ovenlysvinduer
  • Reparation af glas
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • Vask og desinfektion
  • Vejafretning
  • Graderservice
  • m.fl.

Udover drivhusservice tilbyder vi blandt andet også planering – læs mere om denne service her

Dygtige medarbejdere indenfor drivhusservice

Uanset om der er brug for drivhusservice i forbindelse med akut opståede skader eller vedligeholdelsesopgaver, så er vores dygtige og serviceorienterede medarbejdere altid klar til at yde den bedst mulige service til netop dig og din virksomhed. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor branchen, og vi ved, hvad vi laver. For eksempel kan vi hurtigt og effektivt reparere enhver skade på drivhuse af både glas og polycarbonat (acryl) plader. Hvis der er tale om akutte skader, kan vi i løbet af ganske kort tid sørge for, at disse bliver udbedret, så du hurtigt har et 100% funktionelt drivhus igen.

Vores serviceafdeling, der råder over fem højeffektive vaskebiler, sørger for at vaske glasset både ind- og udvendigt, når det kommer til vask og desinficering af diverse drivhuse. Det resulterer i, at det grønne eller brune snavs, der sidder på ruderne, forsvinder som dug for solen, og derefter er drivhusene atter klar til at virke optimalt igen. Snavset på ruderne kan mindste det naturlige lysindfald med helt op til 50%, så det er vigtigt at ruderne holdes rene for at drivhusene fungerer som de skal.

Hør mere om vores services

Kontakt AML Entreprise på telefon 65 96 07 12 og hør mere om vores drivhusservice eller kontakt os via vores kontaktformular, som du finder her

AML Entreprise

Entreprenør AML Entreprise løser mange forskellige opgaver for kunder i ind- og udland. Vi kan blandt andet tilbyde nedbrydning, kloakarbejde, jord- og drænarbejde, skygning af væksthuse, vejafretning, betonknusning m.m. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og leverer altid opgaver til aftalt tid og pris.

Besøg vores samarbejdspartnere