Vask af drivhus og væksthus

Hos AML Entreprise tilbyder vi blandt andet vask af drivhus og væksthus. Vi har over 25 års erfaring med opgavetypen og er således en yderst kompetent og effektiv leverandør. Er drivhusglasset blevet lidt grønnere og brunt, så kan en professionel vask af dit drivhus og/eller væksthus være en særdeles god investering. Snavs kan blokere op til 40-50% af det naturlige lysindfald i et væksthus – især i vintermånederne medfører dette nedsat produktion i væksthuse.

Udover vask af drivhus tilbyder vi blandt andet også nedbrydning – dette kan du læse mere om her

Ved at benytte dig af vores hjælp til vask af dit drivhus, vælger du en leverandør, der vægter punktlighed, fleksibilitet og kvalitet højt. Grundet vores grundige tilgang til gennemførelse af projekter er du sikret en vask af dit drivhus, der lever op til de ønsker, krav og forventninger, du end måtte have til projektet.

Vi lever af glade kunder og har gjort det i nu 25 år. Noget af det, der giver glade kunder, er også det faktum, at vi er medlem af DM&E og således kan tilbyde deres kloakmestergaranti. Netop dette er din garanti for, at skulle vi begå fejl, eller er der mangler i forbindelse med et projekt, har du en garantiordning, der dækker op til hele 75.000 kroner per projekt.

Drivhus vask med effektive vaskebiler

Hos AML Entreprise råder vi over fem specialvaskebiler med hvilke, vi kan tilbyde en effektiv vask af drivhus. Bilerne kan alle rengøre væksthusenes glas – både ud- og indvendigt. Ønsker du også, at vi rengør inventaret i væksthuset – som eksempelvis borde og render – klarer vi også meget gerne dette. Med en sådan vask af ens drivhus vil væksthusene være klar til den altid vigtige forårsproduktion.

Udover vask af drivhus tilbyder vi blandt andet også kloak og jordarbejde – dette kan du læse mere om her¨

Desinfektion af væksthuse

I forbindelse med desinfektion og rensning af væksthuse er varmtågesprøjtning vort speciale.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at henvende dig, er du velkommen til at give os et kald på telefon 65 96 07 12 eller kontakte os via vores kontaktformular, som du finder her.

AML Entreprise

Entreprenør AML Entreprise løser mange forskellige opgaver for kunder i ind- og udland. Vi kan blandt andet tilbyde nedbrydning, kloakarbejde, jord- og drænarbejde, skygning af væksthuse, vejafretning, betonknusning m.m. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og leverer altid opgaver til aftalt tid og pris.

Besøg vores samarbejdspartnere